Kiegészítő berendezések

Szárítók

SHINI „SHD” széria

Standard Garat Szárító

SHD garatszárító a legtöbb nem higroszkopikus (vízmegkötő hatású) anyag szárítására alkalmas, például PS, PR ABS stb. A maximális szárítási hőmérséklet elérheti a 160 °C-ot. Ezenkívül több tartozék is választható a különböző funkciók megvalósításához, mint például a forró levegő újrahasznosítása és az anyagokban lévő fémszennyeződések szűrése. Elérhető álványzat, mely elősegíti a mobilitást.

SHINI „SHD-U” széria

Standard Garat Szárító

SHD-U garat szárítók hatékonyan tudják szárítani a legtöbb higroszkópikus műanyagot, így biztosítja a kiváló minőségű alapanyagot a fröccsöntéshez. A kialakítása megkönnyíti a fröccsöntőgépre való felszerelést, de padló állványra is könnyedén rögzíthető. Emellett számos választható kiegészítő áll rendelkezésre a különböző gyártási igények kielégítésére, mint például a forrólevegő-visszaforgató, mágneses talp és karbantartó létra stb.

SHINI „SDD” széria

Szárazlevegős Szárító

Az anyagkezelés folyamatában az SDD típuscsalád egy egységbe foglalja a szárítást és páramentesítést. Főként a higroszkopikus műszaki műanyagok szárítására használható, úgymint PA, PC, PBT, PET stb. Könnyedén elhelyezhető fröccsöntőgépek mellett, de beilleszthető központi anyagellátó rendszerekbe is. Ezenkívül számos választható kiegészítő
áll rendelkezésre a különféle igények kielégítésére. Száraz vagy illékony anyagok esetén EOF szűrőt kell használnia.

SHINI „SCAD” széria

Sűrített levegős Szárító

Alkalmas általánosan használt műszaki műanyagok (például ABS és PS) kis mennyiségű szárítására, valamint műanyag fröccsöntés előtti előmelegítésre is.

SHINI „CD” széria

Szárítószekrény

A CD szárítószekrények leginkább különböző polimerek kis mennyiségben történő egyidejű szárítására, vagy szerszámpróbához szükséges anyagmennyiség szárítására szolgálnak. További alkalmazási lehetőségei: előmelegítés vagy utószárítás az elektronikai-, gyógyszer-, nyomdaiparban. Alkalmas festékek ráégetésére is.

SHINI „MST-SBU” széria

Alapanyag Tároló Tartály
& Leeresztő szelep

Többnyire orig anyagot tárolnak benne és a fröccsöntőgép mellé helyezik. De kiválóan alkalmas darálék és orig anyag keverékének a tárolására is.

SHINI szárító kiegészítők

  • Kimeneti levegő szűrő
  • Garat mágnes
  • Fúvó bemeneti szűrő
  • Mágnes talp
  • Forró levegő újrahasznosító
  • N-típusú padló állvány
  • Padló állvány
  • Ventilátor bemeneti szűrő
  • Forrólevegő újrahasznosító
  • Kimeneti levegő szűrő
Scroll to Top