Skip to content

Szárítók

Shini Plastics Technologies

SHD-E széria

SHD garatszárítók a lentről befújt meleg levegő elvét alkalmazzák. Az egyik leggyakrabban alkalmazott szárító család. Közvetlenül a garat fölött elhelyezett szárító csökkenti a granulátum szárítás utáni párafelvételének lehetőségét. Könnyen installálható a fröccsgépre, tisztítása könnyű. Szárazlevegős szárítóval együtt kiválóan alkalmas műszaki műanyagok szárítására. Karbantartást gyakorlatilag nem igényel.

SHD-U széria

Az SHD-U tipusjelű hőszigetelt meleglevegős szárító család tagjai a lefelé fúvás és ciklon elszívás alapelvén működnek, mely tökéletes és egyenletes szárítást biztosít. Tároló kapacitásuk 20 – 8000 kg-ig terjed. Mindegyik model rendkívül pontos hőfok szabályzóval rendelkezik, melyet mikroprocesszoros vezérlő biztosít. Digitális kijelzővel, automata bekapcsolás időzítővel, hiba öndiagnosztikával rendelkezik alapfelszereltségben.

SDD széria

Az SDD tipusú szárazlevegős szárító család egy SD tipusú szárító és egy hőszigetelt tartály kompakt, mobil kombinációja. A szárító tartály kapacitása széles választékot nyújt 20 – 1200 literig. A szárító szekrény teljesítménye pedig 30 – 700 m3/ó lehet. Mindegyik model mikroprocesszoros vezérléssel rendelkezik. A felszívó opcióként rendelhető.

SCAD-U széria

Alkalmas általánosan használt műszaki műanyagok (például ABS és PS) kis mennyiségű szárítására, valamint műanyag fröccsöntés előtti előmelegítésre is.

MST SBU széria

Többnyire orig anyagot tárolnak benne és a fröccsöntőgép mellé helyezik. De kiválóan alkalmas darálék és orig anyag keverékének a tárolására is.

CD széria

A szárító szekrényeket elsősorban többféle anyag egyidejű szárításához használják. Gazdaságos még a szerszámpróbához szükséges anyagmennyiség szárításához is. További alkalmazási lehetőségei: előmelegítés vagy utószárítás az elektronikai-, gyógyszer-, nyomdaiparban. Jól használható festékek ráégetésénél.

Kiegészítők

  • Kimeneti levegő szűrő
  • Mágnestalp
  • Forró levegő újrahasznosító
  • N-típusú padló állvány
  • Padló Állvány
  • Ventilátor bemeneti szűrő
  • Forrólevegő Újrahasznosító
  • Kimeneti Levegő Szűrő