Skip to content

Keverők

Shini Plastics Technologies

SCM széria

Az SCM sorozatú volumetrikus adagolók fröccsöntéshez és extrudáláshoz használhatók. Alkalmas orig anyag, darálék, mesterkeverék vagy adalékanyagok automatikus arányos keverésére. A fröccsöntési mód több külső jelbemeneti módot támogat. A kettős adagoló lehetővé teszi a többkomponensű alkalmazást is. Az SCM együttműködhet a Venturi Loader VL-vel, így megvalósítva a mesterkeverék automatikus továbbítását az adagolóegységhez.

SGB széria

Az SGB tipusú „súly mérleg” keverőket az alapanyag a színezők és adalékok nagy pontosságú adagoláshoz terveztük. A keverés pontossága ± 0.1%-on belül van. Az összetevők egyenként kerülnek hozzáadásra vagy csigás adagolóval vagy pneumatikusan működtetett csúszka segítségével. 2-3-4 tölcsérrel szállítjuk az alkalmazástól függően. A teljesítmény tartomány 40 – 1000 kg/ó. Garatra szerelhető vagy gép mellé állítható változat létezik.

SGD széria

Az SGD tipusú gravimetrikus adagolók az alapanyag és színezők, adalékok pontos összekeverésére használhatók. Az alapanyag a középső tartályból szabadon jut a garatba, a csigás adagoló pedig folyamatosan adagolja a többi komponenst. Egy, két, és négy csigás változat létezik. A speciális keverő kamra választható tartozék. A csiga adagot egy mérleg méri.
 

SMS széria

Az SMS fémkiválasztók nagy érzékenységgel és pontossággal fedezik fel és választják külön a fémdarálékokat – olyan anyagokat, mint például acél, vas, réz, alumínium, ólom, ón stb. Közvetlenül a fröccsöntő gép vagy az extrúder garatjára telepíthető, segítségével megóvhatjuk a gép csigáját a keményfémek okozta sérülésektől.

SPV széria

Az SPV keverő adagoló szelep család lehetőséget nyújt a szűz és darált anyag egyszerű, gazdaságos és pontos keverésére. Az SPV-U könnyen és gyorsan csatlakoztatható a felszívóhoz. Nem csak SHINI felszívóval együtt használható, hanem bármely más tipussal is. Ekkor egy különálló vezérlő dobozt kell csatlakoztatni (SPV-UC). Elérhető maximális teljesítmény 500 kg/ó.

SSM széria

Az SSM tipusú adag-keverők nagyobb mennyiségű, előre összeállított arányú anyagok összekeverésére alkalmasak. Miután az összetevőket FÖLÜLRŐL beöntöttük a tartályba egy függőlegesen elhelyezett csiga végzi el a keverést. Három különböző méretben gyártjuk, 80 – 300 literes tartállyal. Minden alkatrész rozsdamentes acélból készül. Időzített kikapcsoló standard felszerelés.

SVM széria

Az SVM-U tipusú adag-keverők nagyobb mennyiségű, előre összeállított arányú anyagok összekeverésére alkalmasak. Miután az összetevőket beöntöttük ALULRÓL a tartályba egy függőlegesen elhelyezett csiga végzi el a keverést. Hat különböző méretben gyártjuk, 80 – 3000 literes tartállyal. Minden alkatrész rozsdamentes acélból készül. Időzített kikapcsoló standard felszerelés.

SBU széria

  • Különleges belső felépítés segíti az gördülékeny alapanyag szállítást.
  • Szabványos leeresztő szelep levegő nyílásokkal, egyszerű használat.
  • SBU-20/160 alumíniumból készül, integrált felépítésű; SBU-50/100 rozsdamentes acélból készül.

MST széria

  • Rozsdamentes acélból készült (SUS201).
  • MST kerek formájú, a felülete pedig szálcsiszolt.
  • MST-S négyszög formájú, fényes felületű.
  • Kerekeknek köszönhetően könnyen mozgatható.