Skip to content

Darálók

SHINI Plastics Technologies

SG 16N, 20N széria 

Az SG-16N széria darálói elsősorban a fröccsgép melletti azonnali angusz visszadarálásra alkalmasak. A garat teljesen zajszigetelt, így nem növeli az üzem zajterhelését. A vágókamra pillanatok alatt hozzáférhetővé tehető, megkönnyítve a takarítást. A forgórész lépcsősen eltolt késekből áll, a motor teljesítmény 1.5 – 3 kW-ig terjed. A darálék tartályból az anyag egy felhordó segítségével könnyen elszívható. Javasoljuk, hogy a daráló töltése anguszkiszedővel történjék, de kézi töltés is elfogadható.

Az SG-20N széria darálói elsősorban a fröccsgép melletti azonnali angusz visszadarálásra alkalmasak. A forgókései a forgás-tengelyhez képest ferdén eltoltak. Motor teljesít-mény 2.2 – 4.0 kW. A garat hangszigetelt.

SG 14, 24N, 24T széria 

Az SG-14 sorozat darálói nagyon alacsony fordulatszámon működnek ezzel segítve elő, hogy a darálék jobban igazodjon a kívánt mérethez. A vágás során kevesebb por keletkezik. A többszörös biztonsági felszerelés nagyfokú védelmet garantál; automatikus visszaforgatás funkció segíti a folyamatos működést. Ezek a rosta nélküli darálók kemény és vastag anyagok darálására szolgálnak.

Az SG-24 sorozat darálói nagyon alacsony fordulatszámon működnek. A vágás során kevesebb por keletkezik. A többszörös biztonsági felszerelés nagyfokú védelmet garantál; automatikus visszaforgatás funkció segíti a folyamatos működést. Ezek a rosta nélküli darálók kemény és vastag anyagok darálására szolgálnak. Fröccsgép mellé telepíthető. Az SG-24T jelű modellek dupla forgórésszel rendelkeznek.

SG 23, 30, 36 széria 

Az SG-23 széria darálói már központi darálóként alkalmazhatók (tehát nem gép melletti daráló). Lépcsőzetesen eltolt forgó késeket tartalmaz, teljesítmény tartomány: 4 – 11kW. A ciklon és porzsák alapvető tartozék. Könnyen tisztíthatók, teljesen zajszigeteltek. Darálási teljesítmény: 90-150 kg/ó.

Az SG-30 tipusú darálók központi üzemeltetésre alkalmasak. Használhatók fröccsöntő, extrudáló és flakonfúvó gépek környezetében. Közepes méretű, kisebb falvastagságú műanyag termékek darálására lett kifejlesztve. A nagy teherbírású részegységek és a zajszigetelt belső borítás igazán tartóssá és csendessé teszi a darálót. Az alacsony fordulatú forgórész csökkenti a por kialakulásának lehetőségét és a zajszintet. Az SG-30 széria lépcsőzetesen eltolt vagy ferde forgó késeket tartalmaz, motor teljesítmény: 11 – 22 kW. Darálási teljesítmény: 185-260 kg/ó.

Az SG-36 tipusú nagyméretű darálók központi üzemeltetésre alkalmasak. Használhatók fröccsöntő, extrudáló és flakonfúvó gépek környezetében. Nagyméretű, vastag falú műanyag termékek darálására lett kifejlesztve. A nagy teherbírású részegységek és a zajszigetelt belső borítás igazán tartóssá és csendessé teszi a darálót. Az alacsony fordulatú forgórész csökkenti a por kialakulásának lehetőségét és a zajszintet. Darálási teljesítmény 580-680 kg/ó. A forgókések ferdén helyezkednek el. A motor teljesítmény tartomány: 11 – 22 kW. A ciklon alapvető tartozék.

SG 23, 30, 36E széria 

Az SG-E tipusú darálók központi üzemeltetésre alkalmasak. Használhatók fröccsöntő, extrudáló és flakonfúvó gépek környezetében. Költséghatékony megoldást jelent. Nem tartalmaz zajszigetelő burkolatot, anyagelszívást, ciklont, lendkereket, ennél fogva olcsóbb, mint a standard darálók. Az alacsony fordulatú forgórész csökkenti a por kialakulásának lehetőségét. Egyéb műszaki adatokban megegyezik a standard darálókkal.

SG 43, 50, 70 széria 

SG 43: A központi darálók legújabb tagja. Leginkább újrahasznosítással foglalkozó cégeknek ajánljuk. Óránkénti darálási teljesítményük 800-1000 kg.

SG 50: A központi darálók családjának legújabb és egyik legerősebb tagja. 37 és 45 KW-os motorral kapható. Teljesítmény max. 1500 kg/óra. A forgókések 3 vagy 5 sorban helyetkednek el „V” alakban.
Zajszigetelt géptest és darálék elszívó standard jellemző, amíg a porleválasztó opció.

SG 70: A Shini legnagyobb darálója. Újrahasznosító cégeknek ajánljuk. A gép táplálása csak szállítószalaggal lehetséges. Motor teljesítmény 70-90 kW. A darálási teljesítménye óránként 1500-2300 kg. A forgókések 3 vagy 5 sorban helyetkednek el „V” alakban.