Fröccsöntőgépek

A YIZUMI A5 szériás könyökcsuklós fröccsöntő gépek szervo meghajtású szivattyúval rendelkeznek és 70%-os energiamegtakarításra képesek! Nem kell hűtés, nincs zaj!

A YIZUMI FF szériás elektromos fröccsöntő gépek nagyfokú megbízhatóságot nyújtanak, jelentős energiamegtakarítással, miközben csendes és precíz munkát végez!

A YIZUMI D1 szériás fröccsöntő gépek duál felfogólappal rendelkeznek. Kiemelkedő stabilitást nyújtanak, rendkívüli gyorsaságot biztosítanak, miközben nagyon hatékony a hűtési rendszere.

2002 elején a YIZUMI legyártotta az első fröccsöntő gépüket. Ezután megjelent a piacon alumínium-, magnézium- és cinkötvözet présöntőgépekkel, gumifröccsöntő gépekkel és robotizált automatizált integrált rendszerekkel, amelyek a fröccsöntőiparban egyre ismertebb ügyfelektől szereztek magas elismerést. A Yizumi bekerült az első három kínai fröccsöntőgép-gyártó közé. A Yizumi előrehaladva új célként tűzi ki, hogy az iparág világszínvonalú vállalkozásává váljon, diverzifikálja a termékeket a speciális alkalmazásokhoz szükséges fröccsöntő gépek területén, innovációkat hajt végre a termékek kutatásában és fejlesztésében.

A jövőben a vállalat még több időt fog fordítani olyan területekre, mint az energiatakarékosság, az automatizálás, a precíziós KEBA vezérlés, hogy termékeik fejlettek és megbízhatóak legyenek. Mindeközben elkötelezték magukat a jobb szolgáltatási rendszer kialakítása mellett az iparágban, hogy gyors és minőségi szolgáltatást nyújthassanak, és szüntelenül törekedjenek az ügyfelek versenyképességének javítására világszerte

YIZUMI GERMANY GMBH

A Yizumi már németországban is megjelent, “Yizumi Germany GmbH” néven, amely az Aachen térségében található az Alsdorf ipari parkban és az innovációs központként működik, amely az előfejlesztésekre összpontosít, valamint értékesítő hálózatként is szolgál. A Yizumi fejlesztői nem csak a géptechnológia optimalizálásával, hanem a folyamatfejlesztéssel is foglalkoznak. Így a hangsúly az innovatív és intelligens folyamatmegoldások kínálatán van az ügyfelek számára, amelyek mindenekelőtt költségelőnyt kínálnak a végső összetevők költségeinek formájában.

Scroll to Top