Újrahasznosítás

GENOX „V” széria

Egytengelyes shredder

A VISION sorozat kicsi és közepes méretű egytengelyes aprító gépei alkalmasak az alapanyagok széles skálájának egységes méretű aprítására. A darálékot gyakran értékesítik, vagy elküldik további feldolgozásra. A kihozatali teljesítmény átlagosan 300 kg/óra és 5000 kg/óra között mozog, ami függ a modelltől, az alapanyag típusától és a felhasználástól.

GENOX „BH” széria

Egytengelyes shredder

A BH tipusú nagy teherbírású shredderek elsősorban a hulladék újrahasznosításához lettek kifejlesztve. A hulladék durva vagy közepes méretű darabokra apríthatók. Az masszív és kopásálló gépszerkezet jól megfelel az újrahasznosítási feladatok ellátására.

GENOX „K” széria

Egytengelyes shredder

A K széria shredderei nagy teljesítményű berendezések, melyek sokféle alapanyag feldolgozására alkalmasak. Ideális rugalmas, közepes keménységű vagy bálázott flakonok aprítására. A PLC vezérelt nyomólap maximalizálja a kimeneti teljesítményt. A gépek kapacitása 1500 kg/óra és 9000 kg/óra között mozog. Ezek az értékek függnek a modellektől, az alapanyag típusától,
valamint a felhasználási területtől.

GENOX „GXC” széria

Nagy teherbírású daráló

A GXC sorozatban lévő darálókat nagy igénybevételre tervezték. Teljesítményük 55–315 kW között van. A rendelkezésre álló különféle rotor-konfigurációkkal ezek a darálók széles körű alkalmazási lehetőségekkel rendelkeznek: üreges és terjedelmes anyagok (műanyag hordók, rekeszek, székek), rugalmas anyagok (például fóliák, zsákok, gumik), keményebb anyagok (például profilok, vastag lemezek, egyéb általános műanyagok).

GENOX „GC” széria

Nagy teherbírású daráló

A GC sorozatú darálók nagysebességű gépek, amelyeket a különféle méretű anyagok egységes méretű darálására tervezték. Ezek a gépek ideálisak sokféle anyag, többek között műanyagok, gumik, szálas anyagok, rézkábelek és könnyű színesfémek feldolgozására.

GENOX „GMC” széria

Nagy teherbírású daráló

A GMC darálókat nagyobb méretű alapanyagok egy menetben történő aprítására tervezték, nagy kihozatali teljesítmény melett. Ez a széria nagy szennyeződésű fóliák és Big-bag zsákok aprítására lett tervezve. GMC széria gépei kiválóan alkalmasak szennyezett anyagok feldolgozására, például üveget tartalmazó műanyagok vagy épp koszos, homokot tartalmazó fóliák darálására.

GENOX „X” széria

Kéttengelyes shredder

Az X széria shredderei extrém magas nyomatékkal rendelkeznek, mely magas kihozatali teljesítménnyel párosul. Elsősorban nagy térfogatú és nagy szilárdságú anyagok aprítására használják, és a szennyeződések sem okoznak neki problémát. A moduláris “osztott kamrás” kialakítás kiváló hozzáférést biztosít a legfontosabb alkatrészekhez, így csökkentve a karbantartási időt és a szervizköltséget.

GENOX „M” széria

Kéttengelyes shredder

Az alacsony fordulatszám és a nagy nyomaték minimalizálja a zaj és energiafogyasztást – miközben nagy teljesítményt ér el. Az M széria a gépei kifejezetten alkalmasak a terjedelmes anyagok méretének csökkentésére, amelyek szennyeződést, például fémeket vagy köveket is tartalmazhatnak.

GENOX „W” széria

Iker tengelyes shredder

A tengely és a vágókamra egyedülálló kialakításával a forgókések és az állókések töképetesen aprítják az alapanyagot. Így nem csak egységes méretű darálékot kapunk, hanem a porképződés is nagy mértékben csökken. Ez hozzájárul a kések és a rosta élettartamának növeléséhez. A tengelyek felületén egy érdes, kopásálló heggesztési réteg található, mely kitolja a csereperiódust.

GENOX „GCV” széria

Shredder & Daráló kombó

A shredder-daráló kombinációjú GCV sorozatú gép egy integrált aprító és daráló feldolgozó berendezés, amelyet széles körben használnak különféle műanyagok esetében. A berendezés felső tere aprítási területként van beállítva, amely magában foglalja a szorosan elhelyezett kis lapát-rotor-tengely szerkezetét, és fel van szerelve a darálóban található kényszeradagoló mechanizmussal, az adagoló mód pedig meghatározható a forgórész tengelyének szerkezete és különböző anyagok, jellemzők és a zúzott tárgyak teljesítménye szerint. Az aprított és zúzott anyagok számára nincs szükség szállítóberendezésekre. A gép kompaktabb szerkezetű, kisebb helyigényű, és kiemelkedő költséghatékonysággal rendelkezik.

Scroll to Top