Kiegészítő berendezések

Hűtők & temperálók

SHINI „STM-O” széria

Olajos Közegű Szerszám Temperáló

Az STM sorozatú olajos temperálók szabványos és magas hőmérsékletű típusokkal is rendelkeznek, amelyek akár 200℃-ig, illetve 300℃-ig is felmelegíthetik a szerszámokat. Főleg fröccsöntő vagy extruder szerszámok felmelegítésére és hőmérséklet fenntartására, valamint más, azonos igényű területekre alkalmazzák. Ez a gépsorozat olajat használ közegként, így elkerülhető a rozsda a szerszám belsejében. Mivel az olajnak kicsi a fajhője, a fűtési és hűtési sebessége jobb, mint a vízmelegítőké. Az olajtemperálók magas hő igényű szerszámokhoz használhatók, és többféle opció és kiegészítő áll rendelkezésre az ügyfelek számára, hogy megfeleljenek a különböző gyártási követelményeknek.

SHINI „STM-D” széria

Olajos Közegű Szerszám Temperáló

Az STM-D sorozatú olaj temperálók a szerszám felmelegítésére és a beállított hőmérséklet fenntartására szolgálnak. Emellett más hasonló alkalmazásokban is használható. A vízhűtéses hőcserélő közvetetten hűti a berendezésbe vissza térő olajat. A szivattyú nyomás alá helyezi az olajat, és a fűtőbetét általi felmelegítés után a szerszámba kerül. A legújabb vezérlő stabil hőfok szabályozás biztosít.

SHINI „STM-WD” széria

Vizes Közegű Szerszám Temperáló

Az STM-WD típuscsalád szerszám temperálóinak fő funkciója, hogy a fröccsöntő vagy extruder szerszámot egy megadott hőmérsékleten tartsa. Vizet használ temperáló közegként, mely csökkenti a termelés költségeit és tiszta munkakörnyezetet biztosít. Mivel a víz kering a hermetikusan lezárt csövekben, folyékony állapotban marad, még akkor is, ha a szerszám hőmérséklete meghaladja a 100 °C-ot, ami növelheti az áramlási sebességet és javíthatja a hőátadó hatást. Ezen kívül ennek a sorozatnak számos választható kiegészítője van, amelyekkel megfelelnek a különböző gyártási követelményeknek.

SHINI „STM-W” széria

Vizes Közegű Szerszám Temperáló

Az STM-W típuscsalád szerszám temperálóinak fő funkciója, hogy a fröccsöntő vagy extruder szerszámot egy megadott hőmérsékleten tartsa. Vizet használ temperáló közegként, mely csökkenti a termelés költségeit és tiszta munkakörnyezetet biztosít. Mivel a víz kering a hermetikusan lezárt csövekben, folyékony állapotban marad, még akkor is, ha a szerszám hőmérséklete meghaladja a 100 °C-ot, ami növelheti az áramlási sebességet és javíthatja a hőátadó hatást. Ezen kívül ennek a sorozatnak számos választható kiegészítője van, amelyekkel megfelelnek a különböző gyártási követelményeknek.

SHINI „STM-WO” széria

Kettős Célú Vizes/Olajos Közegű Szerszám Temperáló

Az STM-W/O típuscsalád szerszám temperálóinak fő funkciója, hogy a fröccsöntő vagy extruder szerszámot egy megadott hőmérsékleten tartsa. A berendezés más, hasonló munkakörnyezetben is használható. Vizet vagy fűtőolajat használhat fűtőközegként különböző gyártási folyamatok vagy körülményekhez alkalmazkodva. Az eszköz számos opcióval és tartozékkal is rendelhető a különféle gyártási folyamatok igényeinek kielégítésére, mint például áramlásmérő, elosztó, tömlő, többcsatlakozós rendszer stb.

SHINI „STM-WF” széria

Nagy Átfolyású Vizes Közegű Temperáló

STM-WF típuscsalád “Nagy Átfolyású” temperálóinak fő funkciója, hogy a fröccsöntő vagy extruder szerszámot egy megadott hőmérsékleten tartsa. Összehasonlítva az STM-W típuscsaláddal, ez a széria nagy átfolyású szivattyúval rendelkezik, ezért kiválóan alkalmas olyan gyártáshoz, amely állandó, stabil hőmérsékletet igényelnek, pl. lemezek fröccsöntése vagy extrudálás. Ezen túlmenően, ez a széria számos opcióval és kiegészítővel

SHINI „STM-PW” széria

Magas Hőmérsékletű
Vizes Temperáló

Az STM-PW típuscsalád szerszám temperálóinak fő funkciója, hogy a fröccsöntő vagy extrúder szerszámot egy megadott hőmérsékleten tartsa. Ezek a típusok régóta élvezik a magyar és nemzetközi piac megbecsülését, kiváló minőségük és alacsony áruk miatt. A teljesen újra tervezett STM-PW sorozat a legkorszerűbb PID hőmérsékletszabályzással rendelkezik. Az Európai stílusú design teszi a temperálót még vonzóbbá.

SHINI „SIC A-R2” széria

CFC mentes
Léghűtéses Ipari Folyadékhűtő

A SIC-A-R2 típusjelzésű ipari vízhűtő készülékek elsősorban a műanyag feldolgozó iparban való használatra készülnek. Nagy pontosságú hőmérséklet beállítást tesznek lehetővé, melynek során a termék minősége javítható, a ciklusidő csökkenthető. A készülék kompakt méretű, könnyen mozgatható, előnyösen alkalmazható közvetlenül a feldolgozó gép környezetében. Emellett természetesen a készülék használható egyéb ipari környezetben is.

SHINI „SIC W-R2” széria

CFC mentes
Vízhűtéses Ipari Folyadékhűtő

A SIC-W-R2 típusjelzésű ipari vízhűtő készülékek elsősorban a műanyag feldolgozó iparban való használatra készülnek. Nagy pontosságú hőmérséklet beállítást tesznek lehetővé, melynek során a termék minősége javítható, a ciklusidő csökkenthető. A készülék kompakt méretű, könnyen mozgatható, előnyösen alkalmazható közvetlenül a feldolgozó gép környezetében. Emellett természetesen a készülék használható egyéb ipari környezetben is.

SHINI „SFR” széria

Víz Áramlás Szabályozó

Az SFR széria vízáramlás szabályzóit úgy tervezték, hogy szerszám temperálókkal, folyadék hűtőkkel és hűtőtornyokkal kompatibilisek legyenek. Vízáramlás monitorként és vízhőfok mérőként is üzemel. Moduláris kialakítása miatt könnyű telepíteni és karbantartani.

SHINI „SHTC” széria

Hőmérséklet szabályzó

A hőmérséklet szabályozó egy olyan eszköz, amely folyamatosan képes fenntartani a beállított hőmérsékletet a vevő beállított értékének megfelelően, amely elsősorban a fűtőelemek hőmérsékletét érzékeli a termék belső mikroprocesszorán (MCU) keresztül, majd feldolgozás után vezérli a tirisztort vagy a szilárdtest relét. a mikroprocesszor belső programja a hőmérséklet szabályozására.

Scroll to Top