Partnereink

2002 elején a YIZUMI legyártotta az első fröccsöntő gépüket. Ezután a Yizumi megjelent a piacon alumínium-, magnézium- és cinkötvözet présöntőgépekkel, gumifröccsöntő gépekkel és robotizált automatizált integrált rendszerekkel, amelyek a fröccsöntőiparban egyre ismertebb ügyfelektől szereztek magas elismerést. A Yizumi bekerült az első három kínai fröccsöntőgép-gyártó közé. A Yizumi előrehaladva új célként tűzi ki, hogy az iparág világszínvonalú vállalkozásává váljon, diverzifikálja a termékeket a speciális alkalmazásokhoz szükséges fröccsöntő gépek területén, innovációkat hajt végre a termékek kutatásában és fejlesztésében.
A FULL SHINE a mindennapi élettel van kapcsolatban; gépeik olyan mindennapi szükségletek kielégítéséhez járulnak hozzá, mint az étkezés, háztartás, kikapcsolódás, szállítmányozás. Cégük folyamatosan növekszik és lépést tart a csúcstechnika és globalizáció korával. Kutatásaik a gépek computerizálása és elektronikus vezérlésének irányába tolódik el.
Az Extrémplast Bt. szoros együttműködésben áll már több, mint 20 éve a műanyagipari gépeket gyártó  SHINI-vel. A csoport 1969-ben jött létre Tajvanban.  A termékek között megtalálhatóak szárító, felhordó, keverő, hűtő, temperáló rendszerek, illetve darálók is. A gépeket Kínában és Tajvanban készítik.
A GENOX az „oxigén előállítása” szó összevonásából képződött, melynek jelentése jobb környezet létrehozása új és innovatív technológia révén. A GENOX alkalmazottai és vezetése egyaránt ezt az elvet követik, és folyamatosan a leghatékonyabb, legmegbízhatóbb és legköltséghatékonyabb megoldásokat keresik a hulladékanyagok újrahasznosítására.
VIRGINIO NASTRI 1964 óta a piac szereplője, amikor a jelenlegi elnök, Domenico Virginio elkezdte fejleszteni és építeni a feldolgozóipar számára szolgáló rendszereket. Napjainkban a Virginio Nastri 30 fős személyzettel rendelkezik, gyártási részlege pedig 4000 nm-es területet foglal el. Elkötelezettségük, szenvedélyük és munkánk iránti elhivatottságuk, valamint több évtizedes technológiai tapasztalatuk azok az alapvető elemek, amelyekbe a Virginio Family mindig is befektetett a folyamatos innováció és fejlesztés érdekében.
Scroll to Top