Skip to content

Hűtők & Temperálók

Shini Plastics Technologies

SFR szabályzó

Az SFR vízátfolyás szabályzók kiválóan alkalmasak a temperált víz elosztására, mennyiségi szabályzására. Az integrált hőmérő segítségével nyomon követhetjük az átáramló közeg hőmérsékletét. A szabályzó csapokkal különböző méretű átfolyást állíthatunk be, melynek mértékét egy úszó jelzi a számunkra. A moduláris felépítése miatt, a körök száma könnyen alakítható. A modern műanyagfeldolgozás egyik hatékony eszköze.

SIC hűtő

A SIC tipusú ipari temperáló, folyadékhűtő gépeknek alkalmasak mind szerszám, mind gép hűtésre. Kisebb típusokat használhatunk közvetlen a gép melletti telepítésre, a nagyobbakat pedig akár a gyár összes gépének hűtésére használhatjuk. Az előállított hűtött folyadék hőmérséklete 5°C és 30°C fok között szabályozható ±1°C eltéréssel. Saját keringető szivattyúval rendelkezik. A hűtési teljesítmény 7.7 – 125 kW (6.600 – 108.000 kcal/ó).

STM-O temperáló

A SHINI STM-O típuscsalád szerszám temperáló fő funkciója, hogy a fröccsöntő vagy extruder szerszámot egy megadott hőmérsékleten tartsa. Ezek a típusok régóta élvezik a magyar és nemzetközi piac megbecsülését, kiváló minőségük és alacsony áruk miatt. A teljesen újra tervezett STM-O sorozat a legkorszerűbb P.I.D. hőmérséklet szabályzással rendelkezik. Európai stílusú design teszi a temperálót még vonzóbbá. 

STM-PW temperáló

Az STM-PW típuscsalád szerszám temperáló fő funkciója, hogy a fröccsöntő vagy extrúder szerszámot egy megadott hőmérsékleten tartsa. Ezek a típusok régóta élvezik a magyar és nemzetközi piac megbecsülését, kiváló minőségük és alacsony áruk miatt. A teljesen újra tervezett STM-PW sorozat a legkorszerűbb PID hőmérséklet szabályzással rendelkezik. Az Európai stílusú design teszi a temperálót még vonzóbbá.

STM-W temperáló

Az STM-W típuscsalád szerszám temperáló fő funkciója, hogy a fröccsöntő vagy extruder szerszámot egy megadott hőmérsékleten tartsa. Vizet használ temperáló közegként, mely csökkenti a termelés költségeit és tiszta munkakörnyezetet biztosít. Mivel a víz kering a hermetikusan lezárt csövekben, folyékony állapotban marad, még akkor is, ha a szerszám hőmérséklete meghaladja a 100 °C-ot, ami növelheti az áramlási sebességet és javíthatja a hőátadó hatást. Ezen kívül ennek a sorozatnak számos választható kiegészítője van, amelyekkel megfelelnek a különböző gyártási követelményeknek.

STM-WF temperáló

STM-WF típuscsalád “Nagy Átfolyású” temperálóinak fő funkciója, hogy a fröccsöntő vagy extruder szerszámot egy megadott hőmérsékleten tartsa. Összehasonlítva az STM-W típuscsaláddal, ez a széria nagy átfolyású szivattyúval rendelkezik, ezért kiválóan alkalmas olyan gyártáshoz, amely állandó, stabil hőmérsékletet igényelnek, pl. lemezek fröccsöntése vagy extrudálás. Ezen túlmenően, ez a széria számos opcióval és kiegészítővel rendelkezik, az eltérő termelési igényeknek megfelelően.

STM-WO temperáló

Az STM-W/O típuscsalád szerszám temperáló fő funkciója, hogy a fröccsöntő vagy extruder szerszámot egy megadott hőmérsékleten tartsa. A berendezés más, hasonló munkakörnyezetben is használható. Vizet vagy fűtőolajat használhat fűtőközegként különböző gyártási folyamatok vagy körülményekhez alkalmazkodva. Az eszköz számos opcióval és tartozékkal is rendelhető a különféle gyártási folyamatok igényeinek kielégítésére, mint például áramlásmérő, elosztó, tömlő, többcsatlakozós rendszer stb.