Skip to content

Shredder

Genox Recycling Technologies

V széria

Egytengelyes Shredder

A VISION sorozat kicsi és közepes méretű egytengelyes shredder aprító gépei alkalmasak az alapanyagok széles skálájának egységes méretű aprítására. A darálékot gyakran értékesítik, vagy elküldik további feldolgozásra. A kihozatali teljesítmény átlagosan 300 kg/óra és 5000 kg/óra között mozog, ami
függ a modelltől, az alapanyag típusától és a felhasználástól.

BH széria 

Egytengelyes Shredder

A BH tipusú shredder elsősorban a hulladék újrahasznosításához lettek kifejlesztve. A hulladék durva vagy közepes méretű darabokra apríthatók. Az masszív és kopásálló gépszerkezet jól megfelel az újrahasznosítási feladatok ellátására.

K széria 

Egytengelyes Shredder

A K széria shredder nagy teljesítményű berendezések, melyek sokféle alapanyag feldolgozására alkalmasak. Ideális rugalmas, közepes keménységű vagy bálázott flakonok aprítására. A PLC vezérelt nyomólap maximalizálja a kimeneti teljesítményt. A gépek kapacitása 1500 kg/óra és 9000 kg/óra között mozog. Ezek az értékek függnek a modellektől, az alapanyag típusától, valamint a felhasználási területtől.

M széria

Kéttengelyes Shredder

Az alacsony fordulatszám és a nagy nyomaték minimalizálja a zaj és energiafogyasztást – miközben nagy teljesítményt ér el. Az M széria a gépei kifejezetten alkalmasak a terjedelmes anyagok méretének csökkentésére, amelyek szennyeződést, például fémeket vagy köveket is tartalmazhatnak.

X széria 

Kéttengelyes Shredder

Az X széria shreddere extrém magas nyomatékkal rendelkeznek, mely magas kihozatali teljesítménnyel párosul. Elsősorban nagy térfogatú és nagy szilárdságú anyagok aprítására használják, és a szennyeződések sem okoznak neki problémát. A moduláris “osztott kamrás” kialakítás kiváló hozzáférést biztosít a legfontosabb alkatrészekhez, így csökkentve a karbantartási időt és a szervizköltséget.

W széria 

Ikertengelyes Shredder

A tengely és a vágókamra egyedülálló kialakításával a forgókések és az állókések töképetesen aprítják az alapanyagot. Így nem csak egységes méretű darálékot kapunk, hanem a porképződés is nagy mértékben csökken. Ez hozzájárul a kések és a rosta élettartamának növeléséhez. A tengelyek felületén egy érdes, kopásálló heggesztési réteg található, mely kitolja a csereperiódust.