Skip to content

Megújult flakonfúvó vezérlő rendszer

Elkészült a FULL SHINE extrúziós flakonfúvó gépek új magyar nyelvű vezérlő rendszere. Jelenleg a dupla záróegységes berendezéseknél elérhető.  Tekintse meg a mellékelt bemutató videót a részletekért.

1

Funkció választó gombok beszédes ikonokat kaptak.

Ezáltal érthetőbb a jelentésük.

2

Két záróegységes gépeken a két oldal nyomás értékei egy képernyőre kerülnek. Így könnyen össze lehet hasonlítani a két oldal értékeit.

3

Két záróegységes gépeken a két oldal idő értékei egy képernyőre kerülnek. Így könnyen össze lehet hasonlítani a két oldal értékeit.

4

Az idő értékek Txx jelölést kaptak, ahol xx egy sorszám. Így könnyebben lehet hivatkozni egy idő paraméterre, ezenkívül a sorszám nagyjából a ciklusban elfoglalt sorrendet is mutatja.

5

A (Ref.Txx) hivatkozás megmutatja, hogy egy bizonyos késleltetés melyik művelet befejezésétől kezdődik. Fontos tudni, hogy az előző művelet befejezésétől indul a késleltetés.

6

Mindegyik paraméterhez tartozik egy súgó oldal. Tartsa az ujját a paraméter megnevezésén 1 mp-ig. A képernyőn megjelenik a súgó szövege. Nagy segítség lehet kezdő felhasználóknak. A súgót megtalálja az alábbi képernyő paraméterekhez:

  • Nyomás beállítás
  • Idő beállítás
  • Funkció választás
  • Auto monitor
  • Riasztások

7

Ha egy funkciót NEM választ ki a felhasználó, akkor annak idő paraméterei NEM állíthatók be a képernyőn. Például, ha a felhasználó nem választja ki a sorjázás funkciót, akkor a sorjázó időparaméterei eltűnnek a képernyőről, mert feleslegesen zavarnák csak a felhasználót.