Skip to content

Kezdőlap (BÉTA)

Műanyagipari kereskedelem

Műanyag feldolgozásban a legmodernebb technológiák a legkedvezőbb árakon

Munkatársat keresünk

Szerviztechnikus pozícióra keressük új munkatársunkat, akár azonnali kezdéssel!

YIZUMI UN500 D1 raktáron

Az 500 tonna záróerejű duál felfogólapos szervo-hidreulikus fröccsöntőgép már megtekinthető bemutatótermünkben, azonnal szállítható állapotban!

Minden hónapban akár több új akció

Havi akciónk keretében minden hónapban újabb akciókat hirdetünk! Augusztusi leárazottunk: SHINI SG-1635N

Termékkategóriák

Fröccsöntés

YIZUMI

Flakonfúvás

Full Shine

Kiegészítők

SHINI

Újrahasznosítás

Genox / SHINI

Szállítószalag

Virginio Nastri Srl

Szerviz

Teljeskörű javítás és garancia

Bemutatótermünkben és raktárunkban megtalálható az összes általunk forgalmazott terméktípus, mint például fröccsöntőgép, flakonfúvógép, darálógép, szárító, felhordó, keverő, mesterkeverékadagoló, hűtő, szerszámtemperáló és egyéb berendezések, illetve tartalék alkatrészek. Várjuk Önöket szeretettel telephelyünkön, ahol segítünk kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb megoldást.

Extrémplast, mint kizárólagos magyarországi forgalmazó

 / Fröccsöntőgépek

2002 elején a Yizumi legyártotta az első fröccsöntő gépüket. Ezután a Yizumi megjelent a piacon alumínium-, magnézium- és cinkötvözet présöntőgépekkel, gumifröccsöntő gépekkel és robotizált automatizált integrált rendszerekkel, amelyek a fröccsöntőiparban egyre ismertebb ügyfelektől szereztek magas elismerést. A Yizumi bekerült az első három kínai fröccsöntőgép-gyártó közé. A Yizumi előrehaladva új célként tűzi ki, hogy az iparág világszínvonalú vállalkozásává váljon, diverzifikálja a termékeket a speciális alkalmazásokhoz szükséges fröccsöntő gépek területén, innovációkat hajt végre a termékek kutatásában és fejlesztésében.

A Shunde Nemzeti Hi-tech Ipari Zónában található 80 000 m 2 -es gyártóbázison kívül, a Yizumi Wusha (81 117 m 2 -en) és a Suzhou (33 213 m 2 -en) gyárai is használatba kerültek, amelyek a következő öt-tíz évben kielégítik a Yizumi fejlesztési igényeit. A Yizumi emellett YIZUMI-HPM kettős márka stratégiáján keresztül tengerentúli bázisokat épít Észak-Amerikában és Indiában a külföldi piacok fejlesztése és megszilárdítása érdekében.

A termékek további fejlesztése érdekében a Yizumi bevezeti az IPD módot, amely szigorú eljárásokat követve fejleszti a termékeket, és frissíti a termékeket az ügyfelek igényei szerint. Közel 20 millió USD-t költött saját precíziós gyártási
platformjának fejlesztésére és egy állandó hőmérsékletű mérő- és tesztelő központ felépítésére, hogy javítsa a termékminőséget.

A jövőben a vállalat még több időt fog fordítani olyan területekre, mint az energiatakarékosság, az automatizálás, a precíziós vezérlés, hogy termékeik fejlettek és megbízhatóak legyenek. Mindeközben elkötelezték magukat a jobb szolgáltatási rendszer kialakítása mellett az iparágban, hogy gyors és minőségi szolgáltatást nyújthassanak, és szüntelenül törekedjenek az ügyfelek versenyképességének javítására világszerte.

Copyright © 2023 Extrémplast Bt.