Skip to content

Műanyagipari kereskedelem

Műanyag feldolgozásban a legmodernebb technológiák a legkedvezőbb árakon

Fröccsöntés

YIZUMI

Flakonfúvás

Full Shine

Kiegészítők

SHINI

Újrahasznosítás

Genox / SHINI

Szállítószalag

Virginio Nastri Srl

Szerviz

Teljeskörű javítás és garancia

Magas raktárkészlet, széles termékpaletta

Bemutatótermünkben és raktárunkban megtalálható az összes általunk forgalmazott terméktípus, mint például fröccsöntőgép, flakonfúvógép, darálógép, szárító, felhordó, keverő, mesterkeverékadagoló, hűtő, szerszámtemperáló és egyéb berendezések, illetve tartalék alkatrészek. Várjuk Önöket szeretettel telephelyünkön, ahol segítünk kiválasztani az Önnek legmegfelelőbb megoldást.

Árcsökkenés

Shini termékeink árát március elejétől kezdve 10-15%-al fogjuk csökkenteni. Szárítók, Felhordók, Mesterkeverékadagolók, Temperálók, Darálók széles választékban, nagy példányszámban, azonnal elérhetőek.

Fröccsöntőgépek, akár raktárról azonnal!

Elektromos fröccsöntőgépek

Stabilitás, hatékonyság és pontosság. Teljesen elektromos, miközben nincsenek olajproblémák, se energiaveszteség sem. Gyors megtérülési lehetőség.

Könyökcsuklós fröccsöntőgépek

Szervo meghajtású szivattyú, energiatakarékos – akár 70% energiamegtakarítás. Nem kell hűtenie és a zajjal se kell foglalkoznia. Tudjon meg többet az UN A5 szériáról! 

Duál felfogólapos fröccsöntőgépek

A YIZUMI duál felfogólapos fröccsöntőgépek már elérhetőek az Extrémplast termékkínálatában. A szervo-hidraulikus berendezésekből 500-tól egészen akár a 3400 tonnás záróerővel rendelkező típusok is elérhetőek.

Kérdés esetén keressen fel minket és készségesen segítünk a továbbiakban!

Bemutatótermünkben szállítható állapotban rendelkezésre áll több YIZUMI gép is (UN60/90/120/160), valamint egy FF 90-es, így személyes megtekintésre is lehetőség van!

Copyright © 2023 Extrémplast Bt.