Skip to content

Fröccsöntőgépek

YIZUMI

Elektromos fröccsöntőgépek

Stabilitás, hatékonyság és pontosság. Ismerje meg a fröccsöntés leggazdaságosabb, legpontosabb és a legjobb ár-érték megoldását, aminél kevés a kopó alkatrész és nincs hidraulikaolaj.

Könyökcsuklós fröccsöntőgépek

Szervo meghajtású szivattyú, energiatakarékos – akár 70% energiamegtakarítás. Nem kell hűtenie és a zajjal se kell foglalkoznia. Tudjon meg többet az UN A5 szériáról! 

Az Extrémplast Bt. a YIZUMI termékek kizárólagos forgalmazója Magyarországon.

A kínai cég elkötelezett egy olyan termék kifejlesztése mellett, amely megfelel a japán elektromos fröccsöntő gépek technológiai és minőségi előírásainak, költséghatékonyabb eredményt nyújt, és jobban megfelel az ügyfelek befektetési, megtérülési elvárásainak. Lehetővé teszi az ügyfelek számára az automatizálás és az intellektualizáció könnyű megvalósítását, miközben javítja a minőséget és hatékonyságot. A teljesítmény javítása minden tekintetben megvalósult a hagyományos modellekhez képest, például vastagság, pontosság és komplexitás tekintetében.

Kérdés esetén keressen fel minket és készségesen segítünk a továbbiakban!

Bemutatótermünkben szállítható állapotban rendelkezésre áll több YIZUMI UN Szériás (UN60/90/120/160), illetve egy FF90-es fröccsöntőgép, így személyes megtekintésre is lehetőség van!

Copyright © 2023 Extrémplast Bt.