Skip to content

Fröccsöntőgépek

YIZUMI

Elektromos fröccsöntőgépek

Stabilitás, hatékonyság és pontosság. Ismerje meg a fröccsöntés leggazdaságosabb, legpontosabb és a legjobb ár-érték megoldását, aminél kevés a kopó alkatrész és nincs hidraulikaolaj.

Könyökcsuklós fröccsöntőgépek

Szervo meghajtású szivattyú, energiatakarékos – akár 70% energiamegtakarítás. Nem kell hűtenie és a zajjal se kell foglalkoznia. Tudjon meg többet az UN A5 szériáról! 

Duál felfogólapos fröccsöntőgépek

A YIZUMI duál felfogólapos fröccsöntő gép már elérhető az Extrémplast termékkínálatában. A szervo-hidraulikus berendezésekből 500-tól egészen akár a 3400 tonnás záróerővel rendelkező típusok is elérhetőek.

Fröccsöntőgépek

2002 elején a Yizumi legyártotta az első fröccsöntő gépüket. Ezután a Yizumi megjelent a piacon alumínium-, magnézium- és cinkötvözet présöntőgépekkel, gumifröccsöntő gépekkel és robotizált automatizált integrált rendszerekkel, amelyek a fröccsöntőiparban egyre ismertebb ügyfelektől szereztek magas elismerést. A Yizumi bekerült az első három kínai fröccsöntőgép-gyártó közé. A Yizumi előrehaladva új célként tűzi ki, hogy az iparág világszínvonalú vállalkozásává váljon, diverzifikálja a termékeket a speciális alkalmazásokhoz szükséges fröccsöntő gépek területén, innovációkat hajt végre a termékek kutatásában és fejlesztésében.

A Shunde Nemzeti Hi-tech Ipari Zónában található 80 000 m 2 -es gyártóbázison kívül, a Yizumi Wusha (81 117 m 2 -en) és a Suzhou (33 213 m 2 -en) gyárai is használatba kerültek, amelyek a következő öt-tíz évben kielégítik a Yizumi fejlesztési igényeit. A Yizumi emellett YIZUMI-HPM kettős márka stratégiáján keresztül tengerentúli bázisokat épít Észak-Amerikában és Indiában a külföldi piacok fejlesztése és megszilárdítása érdekében.

A termékek további fejlesztése érdekében a Yizumi bevezeti az IPD módot, amely szigorú eljárásokat követve fejleszti a termékeket, és frissíti a termékeket az ügyfelek igényei szerint. Közel 20 millió USD-t költött saját precíziós gyártási
platformjának fejlesztésére és egy állandó hőmérsékletű mérő- és tesztelő központ felépítésére, hogy javítsa a termékminőséget.

A jövőben a vállalat még több időt fog fordítani olyan területekre, mint az energiatakarékosság, az automatizálás, a precíziós vezérlés, hogy termékeik fejlettek és megbízhatóak legyenek. Mindeközben elkötelezték magukat a jobb szolgáltatási rendszer kialakítása mellett az iparágban, hogy gyors és minőségi szolgáltatást nyújthassanak, és szüntelenül törekedjenek az ügyfelek versenyképességének javítására világszerte.

Kérdés esetén keressen fel minket és készségesen segítünk a továbbiakban!

Bemutatótermünkben szállítható állapotban rendelkezésre áll több fröccsöntő gép is, mint a YIZUMI UN Szériás (UN60/90/120/160), egy FF90-es és egy 500D1-es típus, így személyes megtekintésre is lehetőség van!