Skip to content

Darálók

GXC széria 

GENOX

A GXC széria darálóit nagy igénybevételre tervezték. Teljesítményük 55–315 kW között van. A rendelkezésre álló különféle rotor-konfigurációkkal ezek a darálók széles körű alkalmazási lehetőségekkel rendelkeznek: üreges és terjedelmes anyagok (műanyag hordók, rekeszek, székek), rugalmas anyagok (például fóliák, zsákok, gumik), keményebb anyagok (például profilok, vastag lemezek, egyéb általános műanyagok).

GC széria 

GENOX

A GC sorozatú darálók nagysebességű gépek, amelyeket a különféle méretű anyagok egységes méretű darálására tervezték. Ezek a gépek ideálisak sokféle anyag, többek között műanyagok, gumik, szálas anyagok, rézkábelek és könnyű színesfémek feldolgozására.

GMC széria

GENOX

A GMC daráló berendezéseit nagyobb méretű alapanyagok egy menetben történő aprítására tervezték, nagy kihozatali teljesítmény melett. Ez a széria nagy szennyeződésű fóliák és Big-bag zsákok aprítására lett tervezve. GMC széria gépei kiválóan alkalmasak szennyezett anyagok feldolgozására, például üveget tartalmazó műanyagok vagy épp koszos, homokot tartalmazó fóliák darálására.

SG 14, 24N, 24T széria 

SHINI

Az SG-14 sorozat daráló gépei nagyon alacsony fordulatszámon működnek ezzel segítve elő, hogy a darálék jobban igazodjon a kívánt mérethez. A vágás során kevesebb por keletkezik. A többszörös biztonsági felszerelés nagyfokú védelmet garantál; automatikus visszaforgatás funkció segíti a folyamatos működést. Ezek a rosta nélküli darálók kemény és vastag anyagok darálására szolgálnak.

Az SG-24 sorozat darálói nagyon alacsony fordulatszámon működnek. A vágás során kevesebb por keletkezik. A többszörös biztonsági felszerelés nagyfokú védelmet garantál; automatikus visszaforgatás funkció segíti a folyamatos működést. Ezek a rosta nélküli darálók kemény és vastag anyagok darálására szolgálnak. Fröccsgép mellé telepíthető. Az SG-24T jelű modellek dupla forgórésszel rendelkeznek.

SG 16N, 20N széria 

SHINI

Az SG-16N széria daráló berendezései elsősorban a fröccsgép melletti azonnali angusz visszadarálásra alkalmasak. A garat teljesen zajszigetelt, így nem növeli az üzem zajterhelését. A vágókamra pillanatok alatt hozzáférhetővé tehető, megkönnyítve a takarítást. A forgórész lépcsősen eltolt késekből áll, a motor teljesítmény 1.5 – 3 kW-ig terjed. A darálék tartályból az anyag egy felhordó segítségével könnyen elszívható. Javasoljuk, hogy a daráló töltése anguszkiszedővel történjék, de kézi töltés is elfogadható.

Az SG-20N széria darálói elsősorban a fröccsgép melletti azonnali angusz visszadarálásra alkalmasak. A forgókései a forgás-tengelyhez képest ferdén eltoltak. Motor teljesít-mény 2.2 – 4.0 kW. A garat hangszigetelt.

SG 23, 30, 36 széria 

SHINI

Az SG-23 típusú daráló már központi darálóként alkalmazható (tehát nem gép melletti daráló). Lépcsőzetesen eltolt forgó késeket tartalmaz, teljesítmény tartomány: 4 – 11kW. A ciklon és porzsák alapvető tartozék. Könnyen tisztíthatók, teljesen zajszigeteltek. Darálási teljesítmény: 90-150 kg/ó.

Az SG-30 tipusú darálók központi üzemeltetésre alkalmasak. Használhatók fröccsöntő, extrudáló és flakonfúvó gépek környezetében. Közepes méretű, kisebb falvastagságú műanyag termékek darálására lett kifejlesztve. A nagy teherbírású részegységek és a zajszigetelt belső borítás igazán tartóssá és csendessé teszi a darálót. Az alacsony fordulatú forgórész csökkenti a por kialakulásának lehetőségét és a zajszintet. Az SG-30 széria lépcsőzetesen eltolt vagy ferde forgó késeket tartalmaz, motor teljesítmény: 11 – 22 kW. Darálási teljesítmény: 185-260 kg/ó.

Az SG-36 tipusú nagyméretű darálók központi üzemeltetésre alkalmasak. Használhatók fröccsöntő, extrudáló és flakonfúvó gépek környezetében. Nagyméretű, vastag falú műanyag termékek darálására lett kifejlesztve. A nagy teherbírású részegységek és a zajszigetelt belső borítás igazán tartóssá és csendessé teszi a darálót. Az alacsony fordulatú forgórész csökkenti a por kialakulásának lehetőségét és a zajszintet. Darálási teljesítmény 580-680 kg/ó. A forgókések ferdén helyezkednek el. A motor teljesítmény tartomány: 11 – 22 kW. A ciklon alapvető tartozék.

SG 23, 30, 36E széria 

SHINI

Az SG-E tipusú daráló berendezései központi üzemeltetésre alkalmasak. Használhatók fröccsöntő, extrudáló és flakonfúvó gépek környezetében. Költséghatékony megoldást jelent. Nem tartalmaz zajszigetelő burkolatot, anyagelszívást, ciklont, lendkereket, ennél fogva olcsóbb, mint a standard darálók. Az alacsony fordulatú forgórész csökkenti a por kialakulásának lehetőségét. Egyéb műszaki adatokban megegyezik a standard darálókkal.

SG 43, 50, 70 széria 

SHINI

SG 43: A központi darálók legújabb tagja. Leginkább újrahasznosítással foglalkozó cégeknek ajánljuk. Óránkénti darálási teljesítményük 800-1000 kg.

SG 50: A központi darálók családjának legújabb és egyik legerősebb tagja. 37 és 45 KW-os motorral kapható. Teljesítmény max. 1500 kg/óra. A forgókések 3 vagy 5 sorban helyetkednek el „V” alakban.
Zajszigetelt géptest és darálék elszívó standard jellemző, amíg a porleválasztó opció.

SG 70: A Shini legnagyobb darálója. Újrahasznosító cégeknek ajánljuk. A gép táplálása csak szállítószalaggal lehetséges. Motor teljesítmény 70-90 kW. A darálási teljesítménye óránként 1500-2300 kg. A forgókések 3 vagy 5 sorban helyetkednek el „V” alakban.