H
ÜRMAK Plastik Otomotiv Makine İmalat Sanayi A.Ş

Az 1969-ben alapított gyár a kezdetektől fogva vezető szerepet játszott a törökországi műanyagfeldolgozó gépek gyártásában. Sok éven keresztül bizonyította és a mai napig is bizonyítja megbízhatóságát, fejlődő képességét. Törökország egyik legmegbízhatóbb cégei közé sorolják, ahol a szervíz nem csak szlogen, hanem működik is. A török gazdasági fejlődés idején a hazai piacra is sok gépet értékesítettek, külónösen sok gép dolgozik az autóipari beszállítóknál (Fiat, Hyundai).


Hogy miért Hürmak?
Mert a legolcsóbb megoldást tudjuk nyújtani a magyar vállalkozásoknak. Igen, még a kínai áraknál is olcsóbbat!
Aki anyagilag nem engedheti meg magának a nyugat-európai, japán gyártmányokat, de a legolcsóbb kínai gépeknél magasabb minőségű géppel szeretne gyártani, annak ajánlom ezt a tipust. Alkatrészek minőségében megegyeznek a kínai gépek színvonalával, az összeszerelésben, acél megmunkálásban viszont jóval felülmúlják azokat. Természetesen tisztelet a kivételnek. Magyar kisvállalkozói viszonyok között ideális választásnak mondható. Cégünk 2015 óta foglalkozik a márka terjesztésével Magyarországon.


ECO Széria
Az ECO széria könyökemelős zárást alkalmaz. A szivattyút szervo motor hajtja, csak akkor működik, amikor olajnyomásra van szükség, egyébként a motor áll. Ezzel akár 70% energia megtakarítást érhetünk el. Nagyon gyors mozgás jellemzi a gépet, ezáltal a ciklusidő csökken. A könyökcsukló tökéletes és gyors zárást biztosít.


ZENITH Széria
A ZENITH széria ideális választás a nagyméretű műanyag termékek gyártására, a megnövelt nyitási útnak és a négypontos zárási mechanizmusnak köszönhetően. Például vödör, szemetes kuka, gépkocsi lökhárító gyártására alkalmas. A szerszám zárás ún. DUO (two-platen) elven működik. A nagy nyomású záróerőt négy darab rövid elmozdulású hidraulika munkahenger biztosítja, mind a négy vezetőoszlopon 1-1 darab. A záróerő precízen beállítható. A gép hossza rövidebb, ennek ellenére 30%-kal nagyobb (1720 - 2350 mm) nyitási út áll rendelkezésre a könyökemelős gépekhez képest. Speciális esetben a vevő kérésére a nyitási út tovább növelhető. A mozgólap súlyát nem a vezető oszlopok viselik, hanem egy szánszerkezet, melyen a mozgólap csúszik. Záróerő tartomány 400 - 1100 tonna.