Vision

A VISION sorozat kicsi és közepes méretű egytengelyes aprító gépei alkalmasak az alapanyagok széles skálájának egységes méretű aprítására. A darálékot gyakran értékesítik, vagy elküldik további feldolgozásra. Teljesítmény átlagosan 300 kg/óra és 5000 kg/óra között mozog, ami függ a modelltől, alapanyag típusától és a felhasználástól.   


Gran-Calibur


A GC sorozat darálói különböző típusú anyagok redukálására lettek tervezve. A forgó és álló kések magas minőségű fémből készülnek.  Az alapanyag a forgó és az álló kések között tisztán vágódik, egy meghatározott méretű granulátum képződik, amely átesik a rostán, amely a tengely alá van szerelve. Nagyon hatékony a darálási elv, így elenyésző a porképződés.


Gran-Excalibur


A GXC darálók kifejezetten a nagy mennyiségű feldolgozáshoz lettek kitalálva. Annak köszönhetően, hogy a rotor állítható, sokféle anyagot lehet vele feldolgozni, mint pl.: ládákat, székeket, flexibilis anyagokat (pl. film), big-bag-eket, gumikat, kemény és vékony anyagokat és egyéb műanyagokat egyaránt.

Behemoth


A BH tipusú tépőgépek elsősorban a hulladék újrahasznosításához lettek kifejlesztve. A hulladék durva vagy közepes méretű darabokra vágható. Feldolgozható anyagok: háztartási hulladék, fém, fa, papír, nyomtatott áramkör, elektronikai hulladék, műanyag ömlenyek, műanyag kannák, hordók, fóliák, stb.
Kézi és automata üzemmód.
A hidraulikus kos segít az anyagot rányomni a forgórészre.


Mino

A MINO sorozat shredderei folyamatosan nagy mennyiségek darálására alkalmaz-hatók, ill. elődarálásra a következő alkalmazáshoz. A két nagy nyíróerővel bíró szemben forgó kések nagy darabokat is képesek nagy mennyiségben ledarálni.

Xeno

A XENO sorozat shredderei folyamatosan nagy mennyiségek darálására alkalmaz-hatók, ill. elődarálásra a következő alkalmazáshoz. A két nagy nyíróerővel bíró szemben forgó kések nagy darabokat is képesek nagy mennyiségben ledarálni.